Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g1002g200kcal0g40.1g0g0g
Puna-ahven savustettu 1753g1972kcal294.6g0g87.6g0g
Soijakastike 501g302kcal25.9g47.6g0.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 85g574kcal22.9g5.9g49.4g10.5g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g6259kcal686.8g227.2g274.8g21g
Valittu annoskoko3360g3130kcal343.4g113.6g137.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna1680g1565kcal171.7g56.8g68.7g5.3g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271