Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 418g217kcal49.4g0.4g1.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 418g178kcal1.6g17.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 230g698kcal20.1g127.2g4.4g31.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Siirappi 50g151kcal0.1g37.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g2529kcal144.4g370.8g12.6g66.4g
Valittu annoskoko1190g1265kcal72.2g185.4g6.3g33.2g
Annoskoko puolitettuna595g632kcal36.1g92.7g3.2g16.6g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385