Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 501g261kcal59.3g0.5g2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 501g213kcal1.9g20.5g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 276g838kcal24.1g152.7g5.2g38.3g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g3035kcal173.2g445.2g14.8g79.6g
Valittu annoskoko1428g1518kcal86.6g222.6g7.4g39.8g
Annoskoko puolitettuna714g759kcal43.3g111.3g3.7g19.9g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385