Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 585g304kcal69.2g0.6g2.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 585g249kcal2.2g24g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 322g978kcal28.1g178.1g6.1g44.7g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Siirappi 70g212kcal0.1g52g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g3541kcal202g519.6g17.2g93g
Valittu annoskoko1666g1771kcal101g259.8g8.6g46.5g
Annoskoko puolitettuna833g885kcal50.5g129.9g4.3g23.3g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385