Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 668g348kcal79.1g0.7g2.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 668g285kcal2.5g27.4g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 367g1117kcal32.2g203.6g7g51.1g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Siirappi 80g242kcal0.1g59.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g4047kcal231g593.8g19.8g106.2g
Valittu annoskoko1904g2024kcal115.5g296.9g9.9g53.1g
Annoskoko puolitettuna952g1012kcal57.8g148.5g5g26.6g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385