Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 835g435kcal98.9g0.8g3.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 835g356kcal3.2g34.2g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 459g1396kcal40.2g254.5g8.7g63.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Siirappi 100g302kcal0.1g74.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g5059kcal288.8g742g24.6g132.8g
Valittu annoskoko2380g2530kcal144.4g371g12.3g66.4g
Annoskoko puolitettuna1190g1265kcal72.2g185.5g6.2g33.2g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385