Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 250g130kcal29.6g0.3g1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 250g107kcal1g10.3g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 138g418kcal12g76.2g2.6g19.1g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Siirappi 30g90kcal0g22.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1425g1514kcal86.4g222.4g7.4g39.8g
Valittu annoskoko713g757kcal43.2g111.2g3.7g19.9g
Annoskoko puolitettuna356g379kcal21.6g55.6g1.9g10g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385