Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 334g174kcal39.5g0.3g1.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 334g142kcal1.3g13.7g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 184g559kcal16.1g101.8g3.5g25.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Siirappi 40g121kcal0g29.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g2024kcal115.4g296.8g9.8g53g
Valittu annoskoko952g1012kcal57.7g148.4g4.9g26.5g
Annoskoko puolitettuna476g506kcal28.9g74.2g2.5g13.3g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385