Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 904g1494kcal151.4g0g99.4g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)98g122kcal9.1g2.7g7.8g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 30g6.5kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g3779kcal321.2g6.4g274.6g0g
Valittu annoskoko1062g1890kcal160.6g3.2g137.3g0g
Annoskoko puolitettuna531g945kcal80.3g1.6g68.7g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800