Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1004g1660kcal168.2g0g110.5g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)109g136kcal10.1g3g8.7g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 34g7.2kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 34g296kcal0g0g33.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g4199kcal356.8g7g305.4g0g
Valittu annoskoko1180g2100kcal178.4g3.5g152.7g0g
Annoskoko puolitettuna590g1050kcal89.2g1.8g76.4g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800