Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1200g1984kcal201g0g132g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)130g163kcal12.1g3.6g10.4g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 40g8.6kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g5018kcal426.4g8.4g364.8g0g
Valittu annoskoko1410g2509kcal213.2g4.2g182.4g0g
Annoskoko puolitettuna705g1254kcal106.6g2.1g91.2g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800