Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1205g1992kcal201.9g0g132.6g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)131g163kcal12.1g3.7g10.4g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 40g8.7kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy 40g355kcal0g0g40.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g5039kcal428.2g8.6g366.4g0g
Valittu annoskoko1416g2520kcal214.1g4.3g183.2g0g
Annoskoko puolitettuna708g1260kcal107.1g2.2g91.6g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800