Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1607g2657kcal269.1g0g176.7g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)174g218kcal16.2g4.9g13.9g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 54g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 54g474kcal0g0g53.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g6719kcal571g11.6g488.4g0.2g
Valittu annoskoko1888g3359kcal285.5g5.8g244.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna944g1680kcal142.8g2.9g122.1g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800