Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 201g332kcal33.6g0g22.1g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)22g27kcal2g0.6g1.7g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 6.7g1.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g840kcal71.2g1.4g61g0g
Valittu annoskoko236g420kcal35.6g0.7g30.5g0g
Annoskoko puolitettuna118g210kcal17.8g0.4g15.3g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800