Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 301g498kcal50.5g0g33.1g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)33g41kcal3g0.9g2.6g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 10g2.2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g1260kcal107g2.2g91.4g0g
Valittu annoskoko354g630kcal53.5g1.1g45.7g0g
Annoskoko puolitettuna177g315kcal26.8g0.6g22.9g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800