Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 402g664kcal67.3g0g44.2g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)44g54kcal4g1.2g3.5g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 13g2.9kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g1680kcal142.6g2.8g122.2g0g
Valittu annoskoko472g840kcal71.3g1.4g61.1g0g
Annoskoko puolitettuna236g420kcal35.7g0.7g30.6g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800