Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 452g747kcal75.7g0g49.7g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)49g61kcal4.6g1.4g3.9g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 15g3.3kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g1890kcal160.6g3.2g137.4g0g
Valittu annoskoko531g945kcal80.3g1.6g68.7g0g
Annoskoko puolitettuna266g473kcal40.2g0.8g34.4g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800