Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 50g83kcal8.4g0g5.5g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)5.4g6.8kcal0.5g0.2g0.4g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g210kcal17.8g0.4g15.2g0g
Valittu annoskoko59g105kcal8.9g0.2g7.6g0g
Annoskoko puolitettuna30g53kcal4.5g0.1g3.8g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800