Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 502g830kcal84.1g0g55.2g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)54g68kcal5.1g1.5g4.4g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 17g3.6kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g2100kcal178.6g3.6g152.6g0g
Valittu annoskoko590g1050kcal89.3g1.8g76.3g0g
Annoskoko puolitettuna295g525kcal44.7g0.9g38.2g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800