Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 603g996kcal100.9g0g66.3g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)65g82kcal6.1g1.8g5.2g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 20g4.3kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 20g178kcal0g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g2519kcal214.2g4.2g183.2g0g
Valittu annoskoko708g1260kcal107.1g2.1g91.6g0g
Annoskoko puolitettuna354g630kcal53.6g1.1g45.8g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800