Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 703g1162kcal117.7g0g77.3g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)76g95kcal7.1g2.1g6.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 23g5.1kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g2939kcal249.8g5g213.6g0g
Valittu annoskoko826g1470kcal124.9g2.5g106.8g0g
Annoskoko puolitettuna413g735kcal62.5g1.3g53.4g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800