Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 803g1328kcal134.6g0g88.4g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)87g109kcal8.1g2.4g7g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 27g5.8kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 27g237kcal0g0g26.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g3359kcal285.6g5.6g244.4g0g
Valittu annoskoko944g1680kcal142.8g2.8g122.2g0g
Annoskoko puolitettuna472g840kcal71.4g1.4g61.1g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800