Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 338g61kcal1.9g8.5g1.4g2.4g
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g451g83kcal4.5g15.3g0.5g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)73g92kcal6.8g2.1g5.9g0g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 2.3g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 113g195kcal8.6g2.6g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2259g1008kcal49.6g79g50.6g15.2g
Valittu annoskoko1130g504kcal24.8g39.5g25.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna565g252kcal12.4g19.8g12.7g3.8g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804