Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g50g9kcal0.5g1.7g0.1g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)8.1g10kcal0.8g0.2g0.7g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 13g22kcal1g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g112kcal5.6g8.6g5.8g1.6g
Valittu annoskoko126g56kcal2.8g4.3g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna63g28kcal1.4g2.2g1.5g0.4g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804