Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 376g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Porkkana 81g27kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g501g93kcal5g17g0.5g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)81g102kcal7.6g2.3g6.5g0g
Timjami 1.3g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 125g217kcal9.5g2.9g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2510g1120kcal55.2g87.2g56g16.8g
Valittu annoskoko1255g560kcal27.6g43.6g28g8.4g
Annoskoko puolitettuna628g280kcal13.8g21.8g14g4.2g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804