Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 451g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Porkkana 98g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g601g111kcal6g20.4g0.6g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)98g122kcal9.1g2.7g7.8g0g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 150g260kcal11.4g3.5g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3012g1343kcal65.6g104.8g67g20.2g
Valittu annoskoko1506g672kcal32.8g52.4g33.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna753g336kcal16.4g26.2g16.8g5.1g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804