Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 526g95kcal2.9g13.2g2.1g3.7g
Porkkana 114g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g701g130kcal7g23.8g0.7g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)114g143kcal10.6g3.2g9.1g0g
Timjami 1.8g5kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 3.5g8.9kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 175g304kcal13.3g4g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3514g1568kcal77g122g78g23g
Valittu annoskoko1757g784kcal38.5g61g39g11.5g
Annoskoko puolitettuna879g392kcal19.3g30.5g19.5g5.8g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804