Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g800g148kcal8g27.2g0.8g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)130g163kcal12.1g3.6g10.4g0g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 200g346kcal15.2g4.6g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4008g1788kcal88g139.2g89.2g26.6g
Valittu annoskoko2004g894kcal44g69.6g44.6g13.3g
Annoskoko puolitettuna1002g447kcal22g34.8g22.3g6.7g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804