Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 676g122kcal3.8g16.9g2.7g4.7g
Porkkana 147g48kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Sipuli 124g38kcal1.5g6g0.2g2.1g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g902g167kcal9g30.7g0.9g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)147g183kcal13.6g4.1g11.7g0g
Timjami 2.3g6.4kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Basilika, kuivattu 4.5g12kcal0.6g0.9g0.2g1.8g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 225g390kcal17.1g5.2g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4518g2015kcal98.6g157.2g100.6g29.8g
Valittu annoskoko2259g1008kcal49.3g78.6g50.3g14.9g
Annoskoko puolitettuna1130g504kcal24.7g39.3g25.2g7.5g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804