Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g100g19kcal1g3.4g0.1g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)16g20kcal1.5g0.5g1.3g0g
Timjami 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 25g43kcal1.9g0.6g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g224kcal11g17.8g11g3.2g
Valittu annoskoko251g112kcal5.5g8.9g5.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna126g56kcal2.8g4.5g2.8g0.8g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804