Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 752g136kcal4.2g18.8g3g5.3g
Porkkana 163g53kcal1g9.1g0.3g4.2g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g1002g185kcal10g34.1g1g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)163g204kcal15.1g4.6g13g0g
Timjami 2.5g7.1kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Basilika, kuivattu 5g13kcal0.7g1g0.2g2g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 251g434kcal19g5.8g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5020g2239kcal109.6g175g112g33.2g
Valittu annoskoko2510g1120kcal54.8g87.5g56g16.6g
Annoskoko puolitettuna1255g560kcal27.4g43.8g28g8.3g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804