Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 902g163kcal5.1g22.5g3.6g6.3g
Porkkana 195g64kcal1.2g10.9g0.4g5g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g1202g222kcal12g40.9g1.2g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)195g244kcal18.2g5.5g15.6g0g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 301g521kcal22.8g6.9g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6024g2687kcal132.2g209.6g134g40g
Valittu annoskoko3012g1344kcal66.1g104.8g67g20g
Annoskoko puolitettuna1506g672kcal33.1g52.4g33.5g10g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804