Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1052g190kcal5.9g26.3g4.2g7.4g
Porkkana 228g75kcal1.4g12.7g0.5g5.8g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.3g0.4g3.3g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g1403g260kcal14g47.7g1.4g0g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)228g285kcal21.2g6.4g18.2g0g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Basilika, kuivattu 7g18kcal1g1.4g0.3g2.8g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 351g607kcal26.7g8.1g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7028g3135kcal154g244.8g156.8g46.8g
Valittu annoskoko3514g1567kcal77g122.4g78.4g23.4g
Annoskoko puolitettuna1757g784kcal38.5g61.2g39.2g11.7g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804