Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g150g28kcal1.5g5.1g0.2g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)24g31kcal2.3g0.7g2g0g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 38g65kcal2.9g0.9g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana753g336kcal16.8g26.4g16.6g5g
Valittu annoskoko377g168kcal8.4g13.2g8.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna188g84kcal4.2g6.6g4.2g1.3g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804