Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g1600g296kcal16g54.4g1.6g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)260g325kcal24.2g7.3g20.8g0g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Basilika, kuivattu 8g20kcal1.2g1.6g0.3g3.2g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 400g693kcal30.4g9.2g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8016g3576kcal175.8g279.2g178.6g53g
Valittu annoskoko4008g1788kcal87.9g139.6g89.3g26.5g
Annoskoko puolitettuna2004g894kcal44g69.8g44.7g13.3g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804