Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1202g217kcal6.7g30.1g4.8g8.4g
Porkkana 261g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g1603g297kcal16g54.5g1.6g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)261g326kcal24.2g7.3g20.8g0g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Basilika, kuivattu 8g20kcal1.2g1.6g0.3g3.2g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 401g694kcal30.5g9.2g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8032g3583kcal176.2g279.6g178.8g53g
Valittu annoskoko4016g1791kcal88.1g139.8g89.4g26.5g
Annoskoko puolitettuna2008g896kcal44.1g69.9g44.7g13.3g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804