Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1353g244kcal7.6g33.8g5.4g9.5g
Porkkana 293g96kcal1.8g16.3g0.6g7.5g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g1804g334kcal18g61.3g1.8g0g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)293g366kcal27.3g8.2g23.4g0g
Timjami 4.5g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Basilika, kuivattu 9g23kcal1.3g1.8g0.4g3.7g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 451g781kcal34.3g10.4g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9036g4031kcal198.2g314.4g201.2g60.2g
Valittu annoskoko4518g2015kcal99.1g157.2g100.6g30.1g
Annoskoko puolitettuna2259g1008kcal49.6g78.6g50.3g15.1g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804