Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g200g37kcal2g6.8g0.2g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)33g41kcal3g0.9g2.6g0g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 50g87kcal3.8g1.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1002g447kcal21.6g35g22.2g6.8g
Valittu annoskoko501g223kcal10.8g17.5g11.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna251g112kcal5.4g8.8g5.6g1.7g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804