Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1503g271kcal8.4g37.6g6g10.5g
Porkkana 326g107kcal2g18.1g0.7g8.3g
Sipuli 276g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g2004g371kcal20g68.1g2g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)326g407kcal30.3g9.1g26.1g0g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.9g
Basilika, kuivattu 10g26kcal1.4g2.1g0.4g4.1g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 501g868kcal38.1g11.5g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10040g4479kcal219.8g349.2g224g67g
Valittu annoskoko5020g2239kcal109.9g174.6g112g33.5g
Annoskoko puolitettuna2510g1120kcal55g87.3g56g16.8g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804