Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1804g326kcal10.1g45.1g7.2g12.6g
Porkkana 391g128kcal2.4g21.7g0.8g10g
Sipuli 331g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g2405g445kcal24g81.8g2.4g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)391g489kcal36.3g10.9g31.3g0g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.7g2.5g0.5g4.9g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 601g1041kcal45.7g13.8g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12048g5374kcal263.6g419.4g268.6g80g
Valittu annoskoko6024g2687kcal131.8g209.7g134.3g40g
Annoskoko puolitettuna3012g1344kcal65.9g104.9g67.2g20g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804