Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1.1g4.7g0.8g1.3g
Porkkana 41g13kcal0.3g2.3g0.1g1g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g251g46kcal2.5g8.5g0.3g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)41g51kcal3.8g1.1g3.3g0g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Basilika, kuivattu 1.3g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 63g109kcal4.8g1.4g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1255g560kcal27.8g43.8g28.2g8.2g
Valittu annoskoko628g280kcal13.9g21.9g14.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna314g140kcal7g11g7.1g2.1g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804