Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g301g56kcal3g10.2g0.3g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)49g61kcal4.5g1.4g3.9g0g
Timjami 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 75g130kcal5.7g1.7g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1506g672kcal33g52.4g33.8g10g
Valittu annoskoko753g336kcal16.5g26.2g16.9g5g
Annoskoko puolitettuna376g168kcal8.3g13.1g8.5g2.5g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804