Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 263g48kcal1.5g6.6g1.1g1.8g
Porkkana 57g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g351g65kcal3.5g11.9g0.4g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)57g71kcal5.3g1.6g4.6g0g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 1.8g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 88g152kcal6.7g2g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1757g784kcal38.8g61.2g39.8g11.6g
Valittu annoskoko879g392kcal19.4g30.6g19.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna439g196kcal9.7g15.3g10g2.9g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804