Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta200g300kcal32g8g16g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro100g31kcal2.1g4.2g0.5g3.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g800g1360kcal160g0g80g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 320g244kcal6g49.6g0.6g3.2g
Aromisuola (5g)10g5.6kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g6.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3309g4265kcal431.6g138.8g217.6g17g
Valittu annoskoko1655g2132kcal215.8g69.4g108.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna827g1066kcal107.9g34.7g54.4g4.3g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284