Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta32g48kcal5.1g1.3g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro16g4.9kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g128g217kcal25.5g0g12.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 51g39kcal1g7.9g0.1g0.5g
Aromisuola (5g)1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g680kcal68.8g22.4g34.8g2.6g
Valittu annoskoko264g340kcal34.4g11.2g17.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna132g170kcal17.2g5.6g8.7g0.7g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284