Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta37g56kcal6g1.5g3g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro19g5.7kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g149g253kcal29.8g0g14.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 60g45kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Aromisuola (5g)1.9g1kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g793kcal80.4g25.8g40.4g3g
Valittu annoskoko308g397kcal40.2g12.9g20.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna154g198kcal20.1g6.5g10.1g0.8g
Arvot/100g100g129kcal13.1g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284