Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta43g64kcal6.8g1.7g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro21g6.5kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g170g289kcal34g0g17g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 68g52kcal1.3g10.6g0.1g0.7g
Aromisuola (5g)2.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g907kcal91.6g29.6g46g3.6g
Valittu annoskoko352g454kcal45.8g14.8g23g1.8g
Annoskoko puolitettuna176g227kcal22.9g7.4g11.5g0.9g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284