Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta48g72kcal7.7g1.9g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 26g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.5kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro24g7.3kcal0.5g1g0.1g0.8g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g192g326kcal38.3g0g19.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.2g0.3g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 77g58kcal1.4g11.9g0.2g0.8g
Aromisuola (5g)2.4g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1021kcal103.4g33.2g51.8g4.2g
Valittu annoskoko396g510kcal51.7g16.6g25.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna198g255kcal25.9g8.3g13g1.1g
Arvot/100g100g129kcal13.1g4.2g6.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284