Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta50g75kcal8g2g4g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro25g7.7kcal0.5g1.1g0.1g0.8g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g200g340kcal40g0g20g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 80g61kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Aromisuola (5g)2.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana827g1066kcal107.8g34.8g54.4g4.2g
Valittu annoskoko414g533kcal53.9g17.4g27.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna207g267kcal27g8.7g13.6g1.1g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284