Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta5.3g8kcal0.9g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g21g36kcal4.3g0g2.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 8.5g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Aromisuola (5g)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g113kcal11.8g3.4g5.6g0.4g
Valittu annoskoko44g57kcal5.9g1.7g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g28kcal3g0.9g1.4g0.1g
Arvot/100g100g129kcal13.4g3.9g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284